Sampon Kondiittorimestarit

Sampo Kondiittorimestarit – verkkosivun tekstejä.

”Sorja Productions on luova, korkeatasoinen, joustava, kuunteleva ja helposti lähestyttävä viestintätoimisto. Voimme huolettomasti heittää asiat Sorja Productionsin hoidettaviksi, ja ne toteutuvat sovitussa aikataulussa. Vahvuutena on herkkyys löytää asian keskeinen ydin helposti ja nopeasti sekä viestiä se ymmärrettävästi.”

– Markku Vengasaho, lehtori, Kondiittorimestareiden vastuukouluttaja, Saimaan ammattiopisto Sampo

Saimaan ammattiopisto Sampo tarjoaa ainutlaatuista konditoria-alan huippukoulutusta. Kondiittorimestarikoulutusta toteutetaan yhdessä työelämän ammattilaisten kanssa. Kurssien vetäjinä on alan erikoisosaajia ja huippuammattilaisia. Tähtikouluttajien kanssa toteutetaan työelämälähtöisiä yhteistyöprojekteja ja tarjotaan harjoittelupaikkoja heidän työpaikoillaan. Kondiittorimestarit ovat mukana monissa kondiittorilajin kilpailuissa, joissa opiskelijat pääsevät kilpailemaan ja seuraamaan huippuammattilaisten työskentelyä. Yksikkö on myös Skills-huippuvalmennusyksikkö ja Suomen kokkimaajoukkueen hopeakumppani.

Olemme tukeneet Kondiittorimestareita viestinnän suunnittelussa ja brändi-ilmeen rakentamisessa. Lisäksi olemme tuottaneet erilaisia tekstejä, kuten henkilötarinoita ja artikkeleita.

  • JAA: